top of page
Пошук
  • Василь Макогонський

Сучасна агротехніка для навчання



Виробничі компанії «Агропросперіс» зацікавлені у партнерстві з училищами, які здійснюють професійну підготовку кваліфікованих механізаторів у регіонах діяльності групи компаній, тому розпочали пілотний проект у цьому напрямку. Першим партнером стало Головинське вище професійне училище нерудних технологій (ГВПУ НТ ), що на Житомирщині.

На момент початку співпраці матеріально-технічна база навчального закладу вкрай потребувала оновлення. Для успішного навчання сучасним аграрним технологіям «Агропросперіс» передав ГВПУ НТ обприскувач Amazone, сівалку Great Plains і трактор Claas.

«Два роки тому ми з «Агропросперіс» розпочали спілкування, яке переросло в дружбу. Основне завдання нашого училища – максимально навчити студентів новим технологіям. На жаль, підтримки держави на оновлення технічної бази практично немає. Тому з певних професій ми звертаємося по допомогу, - розповідає директор ГВПУ НТ В’ячеслав Максимчук. - На це прохання відгукнулась потужна група компаній «Агропросперіс» і допомогла нам із сучасною технікою, на якій працюватимуть учні та працівники. Це дозволить нам готувати висококваліфікованих випускників, які користуються високим попитом на ринку праці. Відповідно, це підніме імідж як нашого навчального закладу, так і професії механізатора загалом. Також ми зможемо обробляти землі у власності училища та заробляти кошти на подальше оновлення й ремонти матеріально-технічної бази. Я дуже задоволений цією співпрацею і бачу в ній велике майбутнє».

У ГВПУ НТ навчаються випускники загальноосвітніх шкіл із різних регіонів України і мають можливість отримати спеціальність тракториста-машиніста, водія автомобільних засобів всіх категорій та слюсаря (навчання після 9-ти класів загальноосвітньої школи триває 3,5 роки) з подальшим працевлаштуванням найкращих випускників у виробничих компаніях «Агропросперіс».

Під час навчання студенти проживають у гуртожитках, будуть забезпечені триразовим харчуванням та стипендією згідно державних гарантій. Студенти проходитимуть виробничу практику в компаніях «Агропросперіс» та адаптацію на першому місці роботи, матимуть кураторів і наставників.

Найкращим випускникам запропонують працевлаштування в одній із виробничих компаній «Агропросперіс». Молоді фахівці увійдуть до штату та виробничого ядра компанії, отримають стабільну офіційну ринкову заробітну плату. Для тракториста-машиніста або водія заробітна плата є відрядною, досвідчені робітники отримують 30000-40000 грн під час польових робіт.

Випускники започаткованого освітнього проекту матимуть право участі в унікальних мотиваційних програмах «Агропросперіс»: отримання річної частки в прибутку компанії та участь у партнерській програмі, яка надає можливість вкласти власні гроші в бізнес та суттєво їх примножити відповідно до річного фінансового результату компанії. Також фахівці будуть забезпечені соціальними гарантіями та виплатами й додатковою відпусткою, навчатимуться коштом компанії на курсах підвищення кваліфікації, тренінгах і корпоративних заходах. У подальшому «Агропросперіс» пропонує професійний розвиток: участь у кадровому резерві, кар’єрне зростання, перехід до іншої компанії групи.

А наразі «Агропросперіс» передала сучасну агротехніку Головинському вищому професійному училищу нерудних технологій для підвищення якості підготовки майбутніх механізаторів.

8 переглядів0 коментарів
Пост: Blog2 Post
bottom of page